Zoeken
  • werkmeester

Werkmeester beleid Coronavirus

Het coronavirus heeft veel impact op meerdere vlakken, waaronder ons werk. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, laten we onze relaties graag het onderstaande weten.


Hoe zetten we onze samenwerking voort?


Bericht voor kandidaten: We zullen de begeleiding zo goed als we kunnen op afstand doen. We kunnen bijvoorbeeld (video)bellen, mailen en appen. Jouw coach neemt contact met je op om af te stemmen wat handig is. Weet dat jouw coach er voor je is, nog steeds telefonisch bereikbaar is, en antwoord zal proberen te geven op al jouw vragen.

Download hier de informatie sheet: wat kun je zelf doen?


Bericht voor werkgevers/partners: We zullen onze dienstverlening zo goed als mogelijk op afstand voortzetten vanaf nu. Overleg doen we waar mogelijk via (video)bellen, telefonisch vergaderen, mail of app. Jouw contactpersoon bij de Werkmeester neemt contact met je op om af te stemmen hoe de samenwerking wordt voortgezet.

Download hier de informatiesheet voor werkgevers


Bericht voor UWV/Gemeenten: We zullen onze dienstverlening zo goed als mogelijk op afstand voortzetten vanaf nu. Overleg doen we waar mogelijk via (video)bellen, telefonisch vergaderen, mail of app. De samenwerking met UWV en gemeenten zullen wij in deze situatie zoveel mogelijk afstemmen op het beleid van UWV en gemeenten zelf.


Vragen?

Zodra er wijzigingen komen op ons beleid en daarmee het contact met onze relaties, zullen wij een update delen via de website en onze social-media kanalen. Heb je hierover vragen? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer/e-mailadres óf stel ze aan jouw eigen contactpersoon.

79 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Maar de lente wist het niet

Het was begin 2020… De mensen hadden een lange donkere winter achter de rug, Februari was een hele onrustige maand geweest met veel stormen en veel regen De natuur was onrustig, alsof ze de mensen iet

CONTACTFORMULIER
VESTIGINGEN

Hoofdkantoor

Anne Frankplein 12
5122 CB Rijen
088 – 0305900 

Regio Amsterdam

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

020 – 681 2178

Regio Noord Holland
Noorderstraat 1U

1823 CS Alkmaar

088 - 030 5900

Regio Utrecht
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht
088 - 030 5900

Regio Noord-Limburg
Sint Mathiasstraat 7
6004 AB Weert
088 - 030 5900

Regio Zuid-Limburg

Spoorsingel 1
6412 AA  Heerlen

045 – 573 2270

info@werkmeester.nl

www.werkmeester.nl

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
werkmeester_logo.jpg