Zoeken
 • werkmeester

Jobcoach Heerlen

Jobcoachorganisatie De Werkmeester B.V. groeit!!


Hierdoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die met ons wil gaan bouwen in de regio Heerlen


De Werkmeester is een erkende jobcoach – organisatie. Ons doel is helder: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden in hun zoektocht naar werk. Dit doen we met trajecten op maat. Onze coaching en begeleiding is niet in groepsverband, maar individueel. Zo halen we het beste uit elke kandidaat.


Iedereen aan het werk. Daar geloven we  in. De Werkmeester biedt één op één begeleiding voor mensen die wel willen werken, maar dit nog niet kunnen. Onze kandidaten hebben een steuntje in de rug nodig om passend werk te vinden. Want een beperking hoeft geen belemmering te zijn! Wij vinden dat iedereen die kans verdient. Daarom helpen wij met individuele coaching en ondersteuning. Maatwerk is onze kracht!


Iedereen heeft talent. Wij ontdekken waarvoor. Wij geloven dat iedereen talent bezit. Onze uitdaging is om, samen met de kandidaten, te zoeken waar hun talent ligt en hoe ze dat kunnen inzetten in een baan. Kandidaten bij De Werkmeester hebben vaak een afstand tot de arbeidsmarkt.  Het lijkt voor hen soms onmogelijk passend werk te vinden en behouden. Maar ‘onmogelijk’ past niet bij ons!


Voor de regio Heerlen zijn wij op zoek naar een jobcoach met een dienstverlenende en flexibele instelling die in deze regio wil gaan bouwen. Een jobcoach die kan fungeren als verbinder tussen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de diverse werkgevers. Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor de trajectbewaking en de begeleiding van jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt conform de wensen van de opdrachtgever, met als doel de kandidaat uiteindelijk binnen een passend traject naar werk, een plekje op de reguliere arbeidsmarkt tot stand te brengen.Als jobcoach begeleidt je intensief kandidaten op een reguliere betaalde arbeidsplaats, dan wel op een stage, waarvan verwacht wordt dat deze zonder intensieve begeleiding, na plaatsing niet in staat zijn de door de werkgever opgedragen taken uit te voeren, teneinde de inzetbaarheid te vergroten, de duurzaamheid van de plaatsing te bevorderen en daarmee uitval te voorkomen.De jobcoach legt en onderhoudt contacten met (potentiële) werkgevers in de vorm van jobhunting en maakt praktische analyses voor wat betreft plaatsingsmogelijkheden/wensen aan de hand van de intake. De jobcoach beheert het hele proces betreffende jobcoaching, teneinde de opdracht/dienstverlening binnen gestelde tijd, kwaliteit en budget op te leveren.De jobcoach evalueert en coördineert de werkafspraken met de werknemer en werkgever en houdt de individuele voortgangsrapportage t.b.v. de opdrachtgever bij met het oog op vergoeding.


Functie kwalificatie:

 • Een afgeronde HBO werk- en denkniveau;

 • Gecertificeerde jobcoach is een pré;

 • Kennis van organisaties en de arbeidsmarkt;

 • Kennis van de sociale kaart;

 • Basiskennis op het gebied van sociale wet- en regelgeving;

 • Inlevingsvermogen voor het begeleiden van de deelnemers;

 • Groot hart voor de doelgroep;

 • Sociale vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van de deelnemers en voor het onderhouden van de contacten;

 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid voor het opstellen van plannen, het schrijven en bijhouden van rapporten en registratiesystemen en het overdragen van informatie.

 • In bezit van rijbewijs B en eigen auto

 • Min - max contract (uren in overleg)

Wat bieden wij jou: Naast een uitdagende, veelzijdige, maatschappelijke functie, bieden wij jou een marktconform salaris. Indiensttreding gebeurt op basis van loondienst, in eerste instantie bieden wij een contract van 7 maanden aan, waarbij wij streven naar een langdurige arbeidsrelatie.


Geïnteresseerd? Stuur dan je enthousiaste sollicitatie inclusief CV naar onze personeelsfunctionaris Noor Willemsen: noor.willemsen@werkmeester.nl


Voor vragen over de vacature kun je bellen met Noor: 06 - 4670 5252

171 keer bekeken
CONTACTFORMULIER
VESTIGINGEN

Hoofdkantoor

Anne Frankplein 12
5122 CB Rijen
088 – 0305900 

Regio Amsterdam

Joan Muyskenweg 22
1096 CJ Amsterdam

020 – 681 2178

Regio Noord Holland
Noorderstraat 1U

1823 CS Alkmaar

088 - 030 5900

Regio Utrecht
Churchilllaan 11
3527 GV Utrecht
088 - 030 5900

Regio Noord-Limburg
Sint Mathiasstraat 7
6004 AB Weert
088 - 030 5900

Regio Zuid-Limburg

Spoorsingel 1
6412 AA  Heerlen

045 – 573 2270

info@werkmeester.nl

www.werkmeester.nl

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • LinkedIn - White Circle
 • Instagram - White Circle
werkmeester_logo.jpg