Zoeken
  • werkmeester

Cliënten vervoer

Een blog door onze kandidaat Jessica Bakker


Ik wil iets vertellen over mijn werk cliënten vervoer. Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jessica Bakker en ben 31 jaar oud. Ik werk sinds oktober 2018 bij Vivium en ik heb het erg naar mijn zin. Ik vind het leuk om wat te vertellen over mijn werk. Mijn functie is cliënten vervoer, wat betekent dat?!

Ik zou je het even uitleggen, elke dag hebben we als collega's van cliënten vervoer een cliënten lijst en daar staat op welke cliënt je moet halen, je ziet ook naar welke therapie de cliënt vervoerd moet worden zoals fysiotherapie, groepstherapie, ergotherapie en logopedie. Er is ook een maatschappelijk werkster en een psycholoog. Dan breng je de cliënten naar de wachtkamer, zodat de collega kan zien dat haar/zijn cliënt er is. Als de cliënt klaar is met zijn afspraak hangt er een groen kaartje aan de cliënt zijn stoel, zo weet je dat de cliënt klaar is en dan kunnen wij hem/ haar weer naar zijn kamer terug brengen. Ik vind het werken met mensen heel erg leuk, vooral het contact met de mensen en je collega's natuurlijk. Zo krijg je een leuke band met de cliënten, zo hier en daar een praatje maken dat vinden ze altijd gezellig. Als ik mensen kan helpen dat geeft mij ook weer voldoening aan mijn werk. Je krijgt ook leuke complimenten van cliënten, dat is altijd leuk om te horen. Er zijn verschillende diensten, als je therapie loopt dan werk je met zijn tweeën en er werkt één collega in het restaurant zij/ hij brengt de cliënten naar de kamer. Degene komt later bij ons weer helpen en gaat dan tijdens de lunchtijd weer in het restaurant werken. En dan heb je nog een avond dienst deze collega komt 's middag. Vanaf 15.30 werk je alleen en in de weekenden werk je alle diensten alleen.

Dit was mijn eerste blog, ik ben benieuwd wat je er van vindt?!

Wie weet komt er nog een vervolg aan!

Groetjes, Jessica Bakker


Jessica en haar Jobcoach Maud van Hees

188 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Aanvulling beleid Covid 19

In eerdere berichtgevingen hebben wij u geïnformeerd over ons beleid t.a.v. van de heersende Corona-pandemie en de regels die daarvoor door het RIVM en de overheid zijn opgesteld. Tot op heden is gebl

Maar de lente wist het niet

Het was begin 2020… De mensen hadden een lange donkere winter achter de rug, Februari was een hele onrustige maand geweest met veel stormen en veel regen De natuur was onrustig, alsof ze de mensen iet

Werkmeester beleid Coronavirus

Het coronavirus heeft veel impact op meerdere vlakken, waaronder ons werk. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, laten we onze relaties graag het onderstaande weten. Hoe